OM OSS

Iglootech AS har lokaler i Holmestrand / Vestfold og ligger rett ved E18. De fleste av våre prosjekt ligger her på Østlandet, men vi har utført mange prosjekt rundt i landet, fra Østfold, Sørlandet, Stavanger i sør, Bergen og Kristiansund i nord på Vestlandet.

Om Iglootech

Iglootech AS har levert polyuretanisolasjon for det norske markedet siden 2012 og våre kunder spenner seg fra store entreprenører til private. Vårt marked består i alt fra store industrigulv, kondenssikring / isolering av lagerhaller, isolere plate på mark til hytter og bolig, grunnmur, rehabilitering, containere, spunt, etc-etc.

Polyuretanisolasjonens høye isoleringsverdi, radontestet, lave vekt og meget god vedheft til de fleste materialer, gjør den til et unikt produkt som passer til de fleste isoleringsproblemer du måtte ha.

Pur gruppen logo

Iglootech AS er medlem av PUR Gruppen.

PUR er forkortelsen for: polyuretan. Gruppens medlemmer er produsenter av PUR-skum, leverandører av råvarer og utstyr, samt rådgivere til disse. PUR-gruppen skal bidra til å skape et godt bransjemiljø, men ikke minst skape de nødvendige faglige fora der saker av vesentlig betydning for medlemsbedriftene kan utredes.